فروشندگان روغن موتور صنعتی با سال ها تجربه به خوبی دریافته اند که تنها کیفیت بالا به آن ها کمک می کند تا بتوانند در بازار رقابتی و پر تلاطئم امروزی دوام بیاورند به همین دلیل سعی می کنند محصول مثال زدنی را در اختیار مشتریان بگذارند.
روغن موتور صنعتی از انواع روان کننده های صنعتی می باشد که به دلیل خاصیت های منحصر به فردی که دارد می تواند از پوسیدگی و زنگ زدن قطعات داخل موتور سیستم مورد نظر جلوگیری کند و طول عمر موتور را افزایش دهد.
مشخصات روغن موتور صنعتی
مشخصات روغن صنعتی موتور شامل گزینه های زیر می شوند:
- از مواد باکیفیت و مختلفی مانند روغن پایه، تقطیر نفت خام و دیگر افزودنی ها تولید شده است.
- زمان تعویض آن طولانی می باشد.
روغن های صنعتی همان طور که از نامشان مشخص است در صنایع سنگین و سبک استفاده می شوند که با توجه به کاربردشان با ویسکوزیته مناسبی تولید می گردند روغن هایی که در صنایع سبک استفاده می شوند بین ۵ تا ۱۰ سانتی استوک ویسکوزیته آن ها می باشد هدف اصلی استفاده از روغن صنعتی به منظور روانکاری خواهد بود به همین دلیل به آن روغن رونکاری صنعتی می گویند که می توان به روغن هیدرولیک، روغن کمپرسور، روغن گیربکس و… اشاره کرد.
روغن های سبک صنعتی برای روانکاری ماشین آلات با بار کم و سرعت بالا استفاده می شوند مانند دستگاه تراش، دستگاه سی ان سی و… علاوه بر این برای دستگاه های با سرعت متوسط و بار متوسط هم کاربرد دارند روغن موتور سنگین صنعتی برای روانکاری ماشین آلات با سرعت پایین و بار متوسط استفاده خواهد شد تجهیزات صنعتی که دارای بار سنگین و سرعت پایین هستند باید برای رونکاری آن ها روغن های با ویسکوزیتخ بین ۱۰ تا ۳۰ سانتی استوک تا دمای ۱۰۰درجه سانتی گراد خریداری نمایید.
یکی از روغن های صنعتی موتور روغن هیدرولیک می باشد که در سیستم های هیدرولیک استفاده می شود که دارای مشخصاتی مانند اکسیداسیون ثابت و خلوص بالا می باشد که برای انتقال قدرت استفاده می گردد به همین دلیل به آن روغن صنعتی انتقال قدرت هم می گویند این نوع روغن باید گرانروی مناسبی داشته باشد تا که در هنگام به سیال در آوردن به موتور دستگاه فشار زیادی وارد نشود علاوه بر این اگر گرانروی آن هم کمتر از حد باشد باعث نشتی زیاد می شود و قدرت را نمی تواند انتقال دهد.
روغن موتور انتقال قدرت حرارت هم یکی دیگر از روغن های صنعتی می باشد که برای گرفتن حرارت از قطعه کار یا محیط استفاده می شود روغن های برشی جزو روغن های صنعتی است که در فرآینده هایی مانند چرخنده تراشی، فرزکاری، تراشکاری و…. استفاده خواهند شد که باعث خنک شدن ابزار براده برداری و دور کردن براده از سطح قطعه کار می شود.
انواع مختلف روغن موتور
انواع روغن موتور شامل گزینه های زیر می شوند:
- روغن پیشرانه مینرال: روغن موتور معدنی نام دیگر این نوع مایع روان کننده می باشد که جزو روغن های موتور های قدیمی محسوب می شود و در ساخت آن از نفت استفاده می گردد به همین دلیل برخی از طرفداران این نوع روغن به خاصیت روانکاری آن اعتقاد دارند.
- روغن پیشرانه صنعتی یا سنتتیک: این نمونه روغن تحت تاثیر فرآیند شیمیایی به وسیله روغن پایه، روغن مینرال و تعداد مواد افزودنی تولید می شود و به دلیل مزیت هایی که دارد بیشتر از روغن مینرال خریداری می شود.
- روغن موتور نیمه سنتتیک: ترکیبی از نوع مینرال و سنتیتیک می باشد در دمای زیاد مقاومت بالایی دارد و نسبت به دیگر انواع روغن ها کیفیت کمتری در روانکاری دارد.
- روغن موتور فلاشینگ: همان طور که از نامش پیداست دارای مایع فلاشینگ است که در خودروهای هیبریدی استفاده خواهد شدو شبیه به آب می باشد و بیشتر پیشرانه را تمیز می کند و خاصیت روان کنندگی چندانی ندارد برای استفاده از این روغن ابتدا باید از محفظه، روغن کثیف شده قبلی را خارج کنید و سپس فلاشینگ را داخل مخزن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه پیشرانه را به صورت درجا روشن نمایید تا فرآیند تمیز شدن محفظه به خوبی انجام شود و در مرحله آخر مایع فلاشینگ را از داخل مخزن خارج کنید و روغن موتور جدید را استفاده نمایید.
بررسی کیفیت روغن موتور صنعتی
بررسی کیفیت روغن موتور صنعتی نشان می دهد چون در ساخت محصول از بهترین مواد اولیه استفاده شده است کیفیت روغن موتور افزایش یافته که این موجب گردیده مزیت های بی بدیلی روغن صنعتی موتور افزایش پیدا کند که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- باعث پاکسازی موتور می شود و با تقلیل اصطکاک به خوبی از موتور محافظت می کند.
- از سایش قطعات داخل موتور جلوگیری خواهد کرد.
- باعث زودون گرما می شود و از موتور محافطت می نماید.
- راندمان موتور را افزایش می دهد از زنگ زدگی و خوردگی موتور و قطعات داخل آن پیشگیری می نماید از ایجاد لجن غلیظ در موتور جلوگیری خواهد کرد.
- لجن غلیظ، ذرات ناشی از فرسایش، آلودگی و رسوبات را از سطح موتور می زداید و از انسداد مسیرهای عبور روغن پیشگیری می کند.
- اطراف اجزا موتور را همچون لایه ایی می پوشاند.
- مانع از تماس قطعات داخل موتور می شود که این می تواند از تغییر شکل اجزاء و اصطکاک آن ها جلوگیری کند.
ارائه کننده روغن موتور صنعتی
ارائه کننده روغن موتور صنعتی با عرضه آنلاین توانسته سطح سفارش گیری خود را افزایش دهد و میزان فروش خود را بالا ببرد علاوه بر این مزیت های استفاده از روغن موتور موجب افزایش خرید آن شده است که این به نوبه خودش باعث گردیده ارائه کننده آن بتواند بازار پر فروشی را کسب کند که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- باعث حفظ کارایی و کیفیت موتور همانند روز اول آن می شود.
- از ایجاد گرمای شدید بخش های اساسی موتور جلوگیری می کند چون گرمای نقاطی مانند پیستون که دما در آن جا به ۶۰۰ درجه ی فارنهایت می رسد و رینگ را خارج می کند.
- در برابر اکسید اسیون و خوردگی از موتور و قطعات آن محافظت می نماید برای این منظور باید همیشه و به موقع زمان تعویض روغن موتور را انجام دهید و همین باعث شده ارائه روغن صنعتی موتور افزایش پیدا کند.
- تمام استاندارد های بین المللی در ساخت آن رعایت شده است.
- در انواع مختلفی تولید می شود.
- بسته بندی های آن دارای حجم های متنوعی می باشد زمان تعویض آن طولانی است و می تواند به خوبی عملکرد موتور را حفظ نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.