قیمت روغن صنعتی هیدرولیک

قیمت روغن صنعتی هیدرولیک همانند بسیاری از کالا ها و محصولات با نوساناتی همراه می باشد و این به دلیل تغییرات مداوم نرخ ارز و تورم است البته عواملی مانند نوع خرید، نوع برند، حجم بسته بندی و قانون عرضه و تقاضا هم روی قیمت تاثیر گذار هستند. روغن هیدرولیک صنعتی در سیستم های هیدرولیکی استفاده می شود و علاوه بر روانکاری قطعات برای انتقال قدرت و جا به جایی هم استفاده می گردد.

قیمت روغن صنعتی هیدرولیک

مشخصات روغن صنعتی هیدرولیک

مشخصات روغن صنعتی هیدرولیک مشخصات روغن صنعتی هیدرولیک شامل گزینه های زیر می شوند:

  • از افزودنی های مختلفی تشکیل شده که هر کدام خواص خاصی را به این روغن داده اند.
  • خاصیت روانکاری فوق العاده ای دارد.
  • دوام و عملکرد آن فوق العاده است.

از پرکاربردترین روغن های صنعتی روغن هیدرولیک می باشد و استفاده از آن باعث افزایش عمر سیستم مورد نظر می شود و از ویژگی های آن می توات به مقاومت بالای این روغن در برابر اکسیداسیون، حرارت بالا، سایش و خوردگی اشاره کرد علاوه بر این خاصیت خنک کنندگی فوق العاده ای هم دارد.

این محصول می تواند به راحتی آب و هوا را از روغن جدا کند و مانع از زنگ زدگی قطعات مورد نظر سیستم شود همچنین خاصیت فیلتر شدن هم دارد و می تواند به بهترین نحوه از دستگاه های هیدرولیکی و تاسیسات محافظت کند که این باعث افزایش طول عمر قطعات سیستم مورد نظر می شود.

و از موارد کاربرد های آن می توان به سیستم های گردشی، سیستم های هیدرولیکی صنعتی، صنایع سنگین و سبک و سیستم های انتقال قدرت هیدرولیک اشاره کرد و برای این که طول عمر این روغن افزایش یابد و خاصیت های منحصر به فردش از بین نرود باید به خوبی از آن نگهداری کنید.

به طور کلی برای نگهداری تمام روغن ها و روانکاری های صنعتی باید آن ها را در محیط های سر بسته و به دور از نور خورشید، برف و باران قرار دهید که در صورت رعایت شرایط ایدهآل نگهداری این محصولات باعث افزایش طول عمر آن ها و حفظ مزیت های بی نظیرشان می شود و برای حفظ کیفیت روغن هیدرولیک می توانید آن را در محیط دارای دمای حدود ۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

قبل از وارد کردن این روغن در مخزن دستگاه مورد نظر توصیه می شود ابتدا به وسیله یک شوینده هیدروکربنی داخل مخزن به خوبی شسته و تمیز شود و سپس روغن داخل آن ریخته گردد تعویض به موقع روغن هیدرولیکی همانند تمام روغن های صنعتی باعث افزایش عمر دستگاه مورد نظر می شود و از بسته بندی های مختلف این محصول می توان به بسته بندی های پلاستیکی یک لیتری و چهار لیتری، بسته بندی ۲۰ لیتری پلاستیکی و بشکه ۲۰۸ لیتری فلزی اشاره کرد.

بررسی کیفیت روغن هیدرولیک

بررسی کیفیت روغن هیدرولیک بررسی کیفیت روغن هیدرولیک نشان می دهد که از نظر عملکرد و کارایی فوق العاده می باشد چون برند های معتبر مختلفی در این عرصه فعالیت می کنند که این باعث شده رقابت شدیدی بین آن ها ایجاد شود که هر کدام تلاش می کنند به نحوی کیفیت محصول تولیدی خود را افزایش دهند به طور کلی روغن هیدرولیک باکیفیت باید دارای مشخصات زیر باشد:

  • در برابر گرما و اکسیداسیون مقاومت بالایی داشته باشد.
  • در برابر هیدرولیز مقاوم باشد.
  • خاصیت جدا شدن از آب را داشته باشد.
  • از قطعات دستگاه مورد نظر در مقابل زنگ زدگی محافظت کند.
  • خاصیت ضد سایش داشته باشد علی الخصوص در سیستم های هیدرولیکی امروزی که در مقابل فشار بالا هستند.

انواع روغن هیدرولیک کدام است؟

انواع روغن هیدرولیک کدام است؟ انواع روغن هیدرولیک شامل گزینه های زیر می شوند:

  • روغن های هیدرولیک با روغن پایه ی معدنی: از رایج ترین و ارزان ترین روغن های هیدرولیکی محسوب می شوند و هنگامی که نوسانات شدید دما و تاثیرات محیطی وجود نداشته باشد استفاده می گردند علاوه بر این هنگامی که خطر نشتی و آتش سوزی وجود نداشته باشد باید از این نمونه محصولات استفاده شود.
  • روغن های هیدرولیک ضد آتش: در برابر آتش در مقایسه با نمونه اول مقاومت بیشتری دارند و دمای احتراق آن ها بالا می باشد و برای معدن کاری، ذوب آهن، ریخته گری و معدن کاری استفاده می شوند.
  • روغن های هیدرولیک سنتتیک یا روغن های بر پایه فسفات استر: به وسیله واکنشی که بین الکل های آروماتیک و اسید فسفریک می باشد تولید می شوند و در برابر حرارت و آتش مقاومت عالی دارند و سمی می باشند در این جا لازم است به این نکته اشاره کنیم که این روغن ها با برخی از چسب ها، رنگ ها، آب بندی ها و پلیمر ها سازگار نمی باشند.
  • روغن های هیدرولیک سنتتیک بر پایه پلی ال استر: بر اساس واکنش بین اسید های سنتزی و اسید های چرب زنجیر بلند تولید می شوند که رونکاری آن ها عالی است و ضد آتش می باشند و دوستدار محیط زیست هستند به همین دلیل قیمت بیشتری دارند.
  • روغن های هیدرولیکی سنتیک پایه آب _ گلایکول: دارای مواد افزودنی مانند ضد خوردگی، ضد یخ، ضد کف و… هستند علاوه بر این ۴۰ درصد آب دارند به همین دلیل برخی از خواص آن ها ضعیف شده اند در برابر آتش مقاومت خوبی دارند و سمی نمی باشند و به محیط زیست آسیب می رسانند.
  • روغن هیدرولیک گیاهی: از نظر ساختاری شبیه به پلی استر ها می باشد و به وسیله روغن کانولا ساخته شده است ویسکوزیته و قدرت روانکاری بالایی دارد.
  • و از دیگر روغن های هیدرولیک می توان به روغن هیدرولیکی که خاصیت ضد زنگ زدگی و ضد اکسیداسیون دارد، روغن هیدرولیکی که خاصیت ضد سایش و شاخص گرانروی بالای دارد و روغن هیدرولیکی که خاصیت ضد سایش دارد اشاره کرد.

فروشنده روغن صنعتی هیدرولیک

فروشنده روغن صنعتی هیدرولیک فروشنده روغن صنعتی هیدرولیک انواع نمونه های محصول را با بهترین برند ها به صورت ایننرنتی در اختیار مشتریان می گذارد تا امکان تهیه محصول با بالاترین کیفیت برای خریداران مختلف از سراسر کشور وجود داشته باشد علاوه بر این مزیت های استفاده از روغن هیدرولیکی باعث شده فروشنده آن بتواند بازار پر رونقی را کسب کند که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:

  • خاصیت روان کاری بالایی دارد و در هر فشار و دمای این خاصیت را حفظ می کند.
  • لایه روانکاری که به وسیله آن انجام می شود آن قدر زیاد است که به هیچ عنوان از هم گسیخته نمی شوند.
  • ترکیب روغن از لحاظ شیمیایی پایدار است به طوری که فشار متغیر و رنج دمای مختلف باعث نمی شوند ترکیب آن تغییر کند.
  • لجن ایجاد نمی کند و این به دلیل وجود اکسیژن می باشد که در آن وجود دارد.
  • ویسکوزیته ثابتی دارد و تغییر دما هیچ اثری روی ویسکوزیته آن ندارد.
  • هیچ گونه اثر خوردگی روی اجزای آبندی و سیستم انتقال قدرت مانند رینگ ها و کاسه نمد ها ایجاد نمی کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما